Pizza, ahogy Leányfalun szeretik

Benzinkútból kocsma, kocsmából hangulatos pizzéria. Kis családi vállalkozásunk 1996-ban vette át az épületet amely klasszikus helyi kocsmaként üzemelt. Előtte a korabeli fotók tanúsága szerint egy Shell benzinkút üzemelt. 1998-ban indult el családias hangulatú pizzériánk kicsi belső térrel pár asztallal majd később 2016-ban bővült a téliesített előkerttel és nyerte el jelenlegi formáját, amely a hét minden napján hétfő és kedd kivételével nyitva tart.

Pizzéria Leányfalun
Pizza, ahogy Leányfalun szeretik... Aki klasszikus vékonytésztájú olasz pizzákra számít az csalódni fog kínálatunkban, hiszen mi szándékosan kevertük a helyi, magyaros ízeket az olasz konyha sajátosságaival. Nem másoltunk egyetlen elterjedt ipari pizzaműhely termékeit, hanem még a tészta receptjét is mi kísérleteztük ki, a feltétekben pedig igyekeztünk megjeleníteni a magyar konyha bevett alapanyagait, szószait és fűszereit. Nem állítjuk, hogy a helyi piacról szerezzük be az alapanyagokat, de a minőséget szem előtt tartva csak ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket használunk fel a konyhában, mindig friss tésztát készítünk: akár naponta többször is begyúrjuk, elkészítjük a pizzatésztát. A pizza pedig hagyományos kézi módszerekkel frissen készül minden Kedves Vendégünk számára.

magyaros pizza hagymával

Szeretettel várjuk minden kedves helyi Leányfalusi lakost és a Dunakanyart felkereső látogatókat egyaránt. Pizzériánk csütörtöktől vasárnapig nyitva tart, amennyiben tetszett a hely és persze az ételeink megköszönjük amennyiben értékes véleményével megtisztel minket a Facebook oldalunkon.

Maradok tisztelettel:
Huber István