Ajánlott oldalak

Ajánlott termékek és szolgáltatások a Dunakanyarban és Magyarországon

Amennyiben a környékben keres megbízható szolgáltatókat vagy szolgáltatásokat akkor ezeket a vállalkozásokat és termékeket meleg szívvel ajánljuk:

  • Szeretne természetes meleget az otthonában cserépkályha vagy kandalló építésén töri a fejét, akkor a Dunakanyar legjobb cserépkályhása jó választás lehet arra, hogy meglévő gázfűtését egy természetes módszerrel egészítse ki, ez valóban rezsicsökkentő megoldás.
  • Szeretne mindig egészséges és friss zöldségeket fogyasztani? Éppen nincsen szezonja az adott gyümölcsnek vagy zöldségnek? Ilyenkor is érdemes fagyasztott zöldségekből elkészíteni a bab vagy borsólevest mert a fagyasztási eljárás frissen tápanyagokban és vitaminokban gazdagon tartja az élelmiszer fogyasztásra alkalmas hüvelyeseket, gumós haszonnövényeket. Ne feledje el: a fagyasztott mindig jobb választás mint a konzervtermék!
  • Szeretne kipróbálni valami egészen különleges ételt? Húsimádó? Akkor bizonyosan időnként szokott marhahúst is fogyasztani, a bélszínből készült ételek igazi ínyenc fogásai a gasztronómia iránt érdeklődő, kulináris örömöket kedvelő fogyasztó gourmandok számára. Milyen jó köret lehet hozzá egy porhanyós omlós burgonya vagy valamilyen hüvelyes zöldség legyen szó babról, lencséről vagy éppen fagyasztott borsóból készült zöldborsóról. Egy a lényeg a marhahús ne legyen túl égett hanem puha és porhanyós legyen, oylan amilyet a kés úgy szel fel, mintha a marhahús maga vaj állagú lenne, no nem arra a vajra kell gondolni amit most vett ki az ember a hűtőszekrényből, hanem olyanra amely pár percet szobahőmérsékleten.
  • Érdemes és hasznos a közönségesnek tűnő ételek fogyasztása, ilyen a csirke, amelynek fehér húsa, amennyiben megfelelő körülmények között tartották és táplálták, akkor az egészséges fehérhúsok közé tartozik kevésbé hízlal, mint például a sertéshús vagy más zsírosabb húsfélék. Egységesen tehát a baromfihús fogyasztása jó hatással van a szervezetünkre, persze kerülendő az a fajta fagyasztott csirke, amely életében ki sem mozdult a ketrecéből és folyamatosan mindenféle táppal etették egész élete során, sajnos egyre több ilyen csirkehúst találni a boltok és már a hentesek kínálatában is.